Om Oss

Eco Trygghet AS er et privat parkeringsselskap som skal utøve sin virksomhet på en måte som fremmer trafikksikkerhet, trafikkavvikling og miljø.

Vi ble stiftet av våre eiere som hadde kjempestore utfordringer på sine parkeringsområder for ansatte, leietakere og kunder. Målet var å få orden på parkeringsområdene slik de var tiltenkt samt tilrettelegge for effektivt vedlikehold, snørydding og strøing.

Vi skal til en hver tid være et moderne, ledende og teknologisk foretrukket parkeringsselskap som skal ivareta kundene og grunneiers forventninger på beste måte.

Vi er underlagt nasjonale parkeringsbestemmelser som fra og med 01.01.17 stilte strenge krav til private og offentlige parkeringsselskaper. Selskapene må være registrert i Statens vegvesen sitt register, det skal være ensartede gebyrer, og skilting av parkeringsområdene skal være standardisert. Det er også utformet regler for borttauing, HC plasser, El biler og klagebehandling.

Parkeringsbetjentene må ha obligatorisk opplæring gjennom Norges Parkeringsforbund og det stilles krav til uniformering.

Vi har inngått avtaler om drift, håndheving og kontroll av nasjonale parkeringsbestemmelser på følgende områder:

Kræmer Eiendom (Stakkevollvegen 33/35/37/41 m.m)
Tomasjord Eiendom (Eurospar Tomasjord)
Blåmann Eiendom (Eurospar Kvaløysletta)
Strandvegen 108 (Eurospar Strandvegen)
Anton Jakobsens vei 1 (Eurospar Tromsdalen)
Tromsø Fiskeindustri (Trofi Teknopark Stakkevollvegen 55)
Roald Amundsens plass 1 (Roald Amundsens plass)
Rødhettestien Borettslag (Rødhettestien 5)
Eierseksjonssameiet Stormåsevegen 1-3 (Eurospar Langnes)
Strandvegen 73, 75 og 79 (Gamle Meieriet)
Gimlevegen 12 (Tide Buss AS)
Storelva Skistadion (KIL)
Østråt (Odd Berg)

%d bloggere liker dette: